We willen ons even voorstellen………

Ook u heeft, net als iedere ondernemer, te maken met administratieve verplichtingen en wij kunnen het ons goed voorstellen dat u niet altijd voldoende tijd beschikbaar heeft om naast uw eigen werkzaamheden ook een goede administratie bij te houden.

Toch is het belangrijk voor uw eigen bedrijfsvoering om een goede en overzichtelijke administratie bij te houden.

Administratiekantoor D@vits is een flexibel bedrijf in Valkenswaard die u veel zorg uit handen kan nemen m.b.t. uw administratie, zodat u zich kan richten op het werk waar u goed in bent. En zeker niet onbelangrijk is dat wij tegen zeer concurrerende prijzen kunnen werken want u zit als hardwerkende ondernemer natuurlijk niet te wachten op torenhoge rekeningen van dure kantoren met een hoge overhead.

Nicole Davits
Nicole Davits

Wat u aan ons uit handen geeft bepaalt u natuurlijk zelf. Wij kunnen bij u op kantoor uw administratie bijwerken, maar dit kan uiteraard ook bij ons op kantoor gebeuren.
Achterstanden kunnen worden bijgewerkt, een nieuwe administratie kan worden opgezet, maar ook kunnen wij bedrijven begeleiden die zelf een deel van de werkzaamheden in eigen hand willen houden.
Uiteraard verzorgen wij naast de dagelijkse financiële administraties ook de jaarrekeningen, fiscale aangiften en managementrapporten.

Bent u nieuwsgierig geworden, neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.
U zult zien, het zal de moeite lonen….

Nicole Davits