Diensten voor ondernemers

Meerdere malen per jaar komt u op diversen manieren in aanraking met de belastingdienst en uw administratie vormt hierbij ook de basis voor uw aangiften.

Ondernemers hebben onder andere behoefte aan duidelijke taal. Duidelijkheid loopt als een rode draad door onze dienstverlening, als het gaat om inzicht in uw financiële positie, of over advisering en ook als het gaat om duidelijkheid over de tariefstelling.

Wat betreft de tariefstelling laten we u ook niet graag in het ongewisse. Daarom ontvangt u vooraf een prijsvoorstel voor alle jaarlijks terugkerende werkzaamheden en eventuele bijzondere opdrachten. Tevens ontvangt u daarbij de uurtarieven voor de extra werkzaamheden. Hierdoor wordt u achteraf niet geconfronteerd met onaangename verrassingen Onze klanten komen voort uit het MKB en startende ondernemers. Davits administratie voorziet ondernemers o.a. in:

Financiële administratie

Iedere ondernemer krijgt te maken met administratieve verplichtingen. Denkt u hierbij aan het voeren van een deugdelijke administratie voor bijvoorbeeld de inkomstenbelasting of omzetbelasting. Een onduidelijke of rommelige administratie kan door de belastingdienst verworpen worden. Dit heeft vervelende consequenties.

Administratiekantoor D@vits kan uw boekhouding verzorgen van A tot Z tegen aantrekkelijke tarieven.


bedrijfsadministratie

Opstellen jaarrekening

De jaarrekening is de afsluiting van uw administratieve jaar. Tegenwoordig dient u in alle fiscale aangiften zowel een winst- en verliesrekening en balans in te vullen.

Wij stellen een begrijpelijke en voordelige jaarrekening voor u samen. Zodra we het concept jaarrapport gereed hebben maken we met u een afspraak om dit met u te bespreken. We blikken dan terug op het afgelopen jaar en we kijken samen met u vooruit om de juiste koers voor uw bedrijf te bepalen.


Ondernemers boekhouding

Belastingen

Omzetbelasting

Bijna iedere ondernemer in Nederland heeft te maken met de omzetbelasting. Welke tarieven dient u te hanteren voor uw diensten of goederen? Voor welke regelingen kom ik in aanmerking? Heb ik andere verplichtingen of toestemming nodig? Zomaar enkele vragen, waarbij ons administratiekantoor u uitstekend kan bijstaan. Wij verzorgen voor u desgewenst de aangifte omzetbelasting per maand, of per kwartaal.

Inkomstenbelasting

Een aangifte inkomstenbelasting drijft veel ondernemers en particulieren tot wanhoop en is een tijdrovende en complexe aangelegenheid. Ons administratiekantoor is uw betaalbare deskundige op dit gebied en is u graag van dienst.

Vennootschapsbelasting:

Een besloten vennootschap dient jaarlijks een aangifte vennootschapsbelasting naar de belastingdienst te sturen. Omdat het vermogen van de B.V. afgescheiden is van het privé vermogen, wordt meer zakelijk handelen verwacht van de directeur. Wij verzorgen de aangifte vennootschapsbelasting, het opstellen van de fiscale jaarrekening en de verzoek- en bezwaarschriften richting belastingdienst.